the forgotten world

en verden som nok aldrig vil blive husket igen
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 8, Man feb 11, 2013 10:38 pm
Top posters
Perseus
 
Kasandra
 
Evelyn
 
Daniella
 
Arason
 
Ichirou
 
Karina
 
Clarius
 
Phoenix
 
Hana
 
Latest topics
» Den årlige Dragefestival- Arason
Man mar 25, 2013 12:06 am by Evelyn

» Jeg vil ha' dig med// Arason
Man mar 11, 2013 7:20 pm by Arason

» hey ho søger emne ^^
Lør feb 16, 2013 9:03 pm by Keshna

» er der fest?-Arason
Lør feb 16, 2013 9:00 pm by Keshna

» Du er fyret!
Lør feb 16, 2013 5:23 pm by Elona

» A meeting in the forest//Kasandra//
Ons feb 13, 2013 9:04 pm by Kasandra

» Min faceclaim
Man feb 11, 2013 5:41 pm by Malesa

» me faceclaim
Fre nov 09, 2012 3:18 pm by Bradley Jonathan

» Undertegnets faceclaim
Lør sep 01, 2012 1:34 pm by Caya


Share | 
 

 An intresting meeting /Daniella/

Go down 
ForfatterBesked
Kasandra

avatar

Alder : 23
Antal indlæg : 72
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: An intresting meeting /Daniella/   Fre jan 13, 2012 3:54 pm


T: 16:30
S: Hotel Dia
O: Få mennesker i lobbyen
V: Det regner udenfor

Kasandra gik hurtigt gennem regnen med kursen mod hotel Dia. Hun havde noget vigtigt hun skulle have ordnet her i byen, og skulle derfor bo på hotellet. Hun havde et godt tempo, og dækkede sit hovede så godt hun kunne fra regnen, ved hjælp af sin jakke. Hun havde en halv lang hvid nederdel på, med en lys trøje til, og så den lidt mørkere jakke uden over. Lige nu brugte hun den godt nok til at dukke under jakken, så hun ik blev så våd i hår og hovede. Hendes taske som hun havde i hånden,var ik særlig tung, daden kun havde det abselutte nødvendige.
Hun havde gået i et stykke tid, da hun endelig så hotellet længere fremme. Hun satte farten lidt mere op, og var henne ved hotellet efter fem minutter. Kasandra gik ind gennem dørene og kiggede sig omkring. Der var nogle få mennesker siddene i stole i lobbyen på hendes venstre side, og til højre stod der en lidt ældre herre bag en skranke. Hun gik op til manden og prøvede på at falde til ro, da hun havde en rigtig dårlig fornemmelse af stedet.
"Kan jeg hælpe med noget?" spurgte manden venligt, men med en irreteret under tone. Kasandra kunne godt fornemme at manden var lidt træt og irreteret, og smilte så sødt til ham.
"Jeg vil gerne leje et værelse," svarede hun sødt. Hun kunne allerede mærke hvordan han begyndte at slappe af, og var glad for at hun endelig var begyndt at få kontrol over sin evne.
Manden rakte hende en nøgle med ordene, "du siger bare hvis du får brug for noget." Kasandra smilede og nikkede, og kunne allerede høre på ham, at han var kommet i lidt bedre humør. Hun vendte sig rundt og så en pige bag sig, som sikkert skulle op og snakke med manden efter hende, så Kasandra smuttede ud til siden og gjorde plads.
Hun kiggede hen mod lobbyen, og så en mand stirre på hende, og den ubehagelige følelse dukkede op igen. Hun kiggede kort på nøglen og spekulerede lidt over hvor hendes værelse var, da hun mærkede nogen støde ind i hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniella

avatar

Alder : 19-20.
Antal indlæg : 56
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Fre jan 13, 2012 4:37 pm

Daniella gik med et hurtigt tempo igennem byen. Hun holdt sit blonde hår under hatten i sin hættetrøje og forsøgte at gemme sine letgenkendelige grønne øjne væk også. Hendes hjerteslag og vejrtrækning var stærk og solid selvom hun var i fare og derved vagtsom på højeste punkt. Hun ville bare ind på hendes værelse og slappe af med en dyne trukket op om hendes skuldre. Hendes sorte silkekjole sad som var den malet på pågrund af regnen der havde gjort den våd. Hendes lange sorte øjenvipper sendte skygger ned på hendes kinder når hun blinkede. Hun trak vejret og mærkede sine vinger vride sig i en krampe for at slippe fri. Hun gennemsøgte gaden med sit stærke, kolde blik og lod sine vinger komme ud, dog kun lige for at ryste dem og trakke dem ind igen. Hun gik ind på Hotel Dia og skulle lige til at gå op af trapperne da hun ramte ind i en ung pige der stod ved skrænken. Hun faldt på røven og ømmede sig kortvarigt før hun rejste sig op. Hun sagde ikke engang undskyld og skyndte sig bare op af trapperne og låste sig inde på sit værelse. Hun satte sig ned med ryggen mod døren og trak bare vejret roligt og fast. * Jeg er i live, OMG Jeg er i live *. En let latter undslap hende ved tanken om at hun havde sluppet afsted med at dræbe 5-10 andre mørke engle. Hun kunne sagtens føle sit hjerte hamre mod hendes ribben i en fast rytme og lyttede bare. Hun gik ind i den store stue og lod sine vinger brede sig ud. Det var let, for let at baske svagt med dem og føle vinden omgive sig. Hun lænede hovedet tilbage og en ondskabsfuld latter undslap hende og rungede i lejligheden. Hun var vågen omkring at man nok kunne høre det i det meste at hotellet men de måtte være ved at være van til det..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kasandra

avatar

Alder : 23
Antal indlæg : 72
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Fre jan 13, 2012 5:05 pm

Kasandra faldt forover, da hun blev ramt, og slog hovedet ned i gulvet. Hun kiggede op og så en pige, der så ud til at være yngre end hende slev, komme på benene og så gå væk i en hulens fart. *Der er nogen der har travlt* tænkte hun vredt. Hun tog sig roligt til hovedet, det sted som havde ramt gulvet, og begyndte at høre fodtrin nærme sig hende.
"Er du kommet noget til frøken?" var der en stemme der lød over hende. Hun reagerede ik, da hun lige var optaget med noget andet. Hun kunne ik gå og have ondt i hovedet resten af dagen, når nu hun skulle ind og snakke om job inde på hospitalet, og vidre for at finde en lejlighed. Hun koncentrede sig om at hele sit hovede, og efter få sekunder var det ikke engang ømt mere. Hun nåede lige at blive færdig med at hele, da hun mærkede et par stærke arme gribe fat i hende, og hjælpede hende op. "Er du sikker på at du er oka?" Manden fra skranken kom over til hende og hun indså, at der vare ne hel gruppe mennesker omkring hende. Hun sukkede invendigt og trak sig stille fri af mandens grab.
"Ja, jeg har det fint, men kan nogen sige mig hvem den kvinde er?" Hun kiggede over på ejeren, og han så ned i gulvet.
"Det er private oplysninger, og jeg har ingen ret til at give dig nogen af dem." sagde han lidt trist. Kasandra ændrede energien omkring sig, så de fleste ville få følelsen af angst, da hun gerne ville være selv, og det virkede. Menneskerne begyndte at trække sig tilbage, og hun åndede lettet op.
"Please, jeg lover ik at sige til hende at du sagde noget... Jeg vil bare tale med hende." Hun så ham indtrængende i øjnene, og han over gav sig. Hun smilede selvtilfreds og gik så hen ad gangen, efter at hun havde samlet sin jakke op fra gulvet. I det samme hørte hun nogen grine, men grinet havde et ondt twist i det og hun regnede lidt med at det var kvinden fra før.
Hun trak jakken på, for lidesom at få det ekstra stykke stof til at beskytte sine vinger. Kasandra har altid haft sine vinger skjult. I alle de 25 år, hvor hun selv har kunnet styre dem, har de altid været bundet fast, så hun kunne leve blandt mennesker uden at de opdagede noget. Så det var blevet så naturligt for hende, at hun ik rigtigt lagde mærke til noget. Det var kun når hun lø på dem, eller nogen slog hende på ryggen, at hun mærkede dem. Hun gik hen til døren, og bankede så på.
"Jeg ved du er derinde." Hun sagde det rigmelig højt, da hun var irreteret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniella

avatar

Alder : 19-20.
Antal indlæg : 56
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 10:30 am

Hun blev stille ved lyden af fodtrin og den eneste lyd i hendes lejlighed var hendes vinger der baskede uroligt. Hun gad ikke trakke dem ind da følelsen af frihed strømmede igennem hende når de var ude. Hun åbnede døren på klem og hendes glødende øjne stirrede ud på den unge pige hun var stødt ind i. ” Hvad vil du? ” Spurgte Hun med en høflig klang i stemmen, dog var der et underlag af irritation over at blive forstyrret. Hun trak vejret roligt og kiggede så på pigen. Pigen havde et slør over sig og duften der strømmede ud fra hende var nogenlunde velkendt. * Engel* Tanken ramte hende øjeblikkeligt. Hun åbnede døren helt ” Kom ind ” Sagde Hun uden at kigge på pigen. Hendes skarpe blik gennemsøgte den lange men tomme gang og da hun lagde mærke til en bevægelse i skyggerne baskede hendes vinger stærkt. Hun løftede sin hånd mod skyggerne og et par mørke fangetråde gled hen mod hendes håndflade. Skyggen klamrede sig til hendes hånd men så rystede hun den af sig og smed den ind i væggen hvor den blev opløst. Hun smilede roligt til pigen ” Engel ” Sagde Hun roligt og trådte igen ind i lejligheden. Lejligheden var fuldt med sort, alt var sort bortset fra lyset der skinnede i en blød rød farve. Hun smilede roligt og udviste rolighed selvom hendes skarpe blik holdt øje med skyggerne i hjørnerne..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kasandra

avatar

Alder : 23
Antal indlæg : 72
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 11:21 am

Kasandra stod uden foran døren, og kunne høre en underlig lyd. Den lød velkendt, da den lød meget som når hun slog sine vinger ud, hvilket hun kun gjorde når hun var derhjemme, og selv der, var det tit at hun havde sine vinger gemt. Man vidste jo aldrig hvornår man ville få besøg. Døren blev åbent svagt, og hun kunne se kvinden fra før stå bag den.
Da Kasandra så hende, følte hun irretation over at hun ik bare havde sagt undskyld, men bare var fortsat hen til sit værelse. Hun kneb svagt øjnene sammen, men der var noget ved kvindens øjne. De virkede bekendt, men hun kunne ik komme i tanke om hvor hun skulle have set dem henne. Kasandra himlede med øjnene, da kvinden spurgte hende hvad hun ville, som om hun ik vidste det. Hun kunne mærke kvindens energi, og hun virkede svagt irreteret, som så pludselig forvandlede sig til noget andet, men hun kunne ik regne ud, hvad det andet var.
Så blev døren åbnet helt, og Kasandra så hendes vinger. Og kvinden havde ik kun vinger, men sorte vinger. Hun gik roligt forbi hende, men holdte øje med alle hendes bevægelser, og følte en svag overraskelse, da hun så hvordan kvinden styrede skyggerne. Kasandra gik ind i det mørke rum, og så sig omkring. Det virkede ik som om hun havde særlig mange personlige ting derinde, og hun vendte sig om mod den anden engel.
"Ja, det kan jeg se at du er." Sagde hun lidt halv kynisk. Hun vidste godt at en engel kan genkende en anden engel, men hun ville ik bare give sin identitet til en vildt fremmede, og så især en som væltede hende omkuld og gav hende en svag hjernerystelse.
"Og du ved hvad jeg laver her, eller er du også blind?" Hun lød lidt irreteret, og var endnu en gang sur over, at hun ik havde lært at styre sin egen energi. Hun følte lidt på kvindens energi, for at mærke om hun havde ondt i sinde, men kunne ik mærke noget helt vildt. Hun ændrede lidt på energien, så hele rummet blev fyldt af en rolig stemning, og vidste at det også ville virke på den anden engel, men hvor meget vidste hun så ik. Hun havde aldrig brugt sin evne mod andre væsner endnu. Hun krydsede armene og kiggede afventene på den anden engel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniella

avatar

Alder : 19-20.
Antal indlæg : 56
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 11:34 am

Daniella sukkede svagt, så svagt at kun skyggerne hørte det. ” Jeg kan godt gætte hvad du vil, En undskyldning selvfølgelig ” Sagde Hun med en svag irration i stemmen. Hendes vinger trak sig sammen så de ikke var foldet helt ud i deres 4-5 meter. Hun gik ind i den lille bar i det ene hjørne og hældte en drink op. Hun satte den frem så pigen kunne tage den vis hun ville. ” Ser du, normalt er jeg ikke så uhøflig men når man er tæt på at blive dræbt, er der en masse der ændrer sig ” Sagde Hun roligt, undskyldninger var ikke hendes stærke side så hun havde svagt ved at sige det. Hun stod roligt og tog en slurk af drinken. Med smagen af drinken fulgte en varm følelse. Hun smilede ikke. ” Nå men Un” Hun nåede ikke at sige mere før døren blev slået ind og en ung mand med sorte vinger trådte ind med en ladt pistol. Hendes facon ændrerede sig øjeblikkeligt. Hendes stilling blev mere rank og agressiv, hendes øjne glødede vredt og skyggerne smøg sig om hendes slanke krop. Hun trådte automatisk ind foran den anden pige ” Luce ” Sagde Hun med en let ondskabsfuld latter, hun kaldte ham altid Luce istedet for Lucifer for at irretere ham. Lucifer rystede sine vinger og regnen dryppede af dem, han lod sine vinger blive foldet på ryggen ” Danny ” Sagde Han med han formelle og charmerende stemme. Daniella lod sin rækkevide forstørre da skyggerne lagde sig overalt på gulvet og gabte sig om hendes kjole. ” Skrid ” Bed Hun irretret af ham. ” Næh, så vidt jeg ved så har du lige dræbt fem af mine vogtere unge pige ” Snerrede Han men hans stemme var stadig lige så charmerende. Daniella kiggede på den unge pige og sendte hende et bekymret blik, Lucifer var mindst fem-hundrerede gange ældre end hende og meget stærkere...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kasandra

avatar

Alder : 23
Antal indlæg : 72
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 12:32 pm

Kasandra kiggede på kvinden, mens hun gik over mod minibaren og fulgte stille efter hende. Hun kiggede sig omkring og hørte så det svage -BUMP-, som når man stillede noget på en træplade og vendte hovedet om igen. Hun så at den sorte engel trække sig lidt tilbage efter at have stillet et glas på borde. Hun kiggede mistænksomt på glasset, for hun kedte jo ik kvinden, og hvem sagde ik at hun ik havde puttet et eller andet i den.
Men hun synes det ville virke uhøfligt, hvis hun bare lod glasset være, så hun tog de få skridt hen til bordet, og tog glasset op i hånden. Kasandra kiggede skævt over på den anden engel og lugtede svagt til drinken. Der var intet i det, af hvad Kasandra kunne sige, så hun tog en lille slurk for at smage, af simpel høflighed. Hun lyttede kort til hvad engelen sagde og skulle til at sige noget, efter hun havde lavet den undskyldning med at hun var tæt på at blive dræbt.
*HA, helt sikkert* tænkte hun sarkastisk, og der kom også et lille sarkastisk fnys, men hun var sikker på at den anden engel ik havde hørt det. Hun nåede dog knabt nok at åbne munden før kvinden begyndte at snakke igen. De blev dog afbrudt da døren blev slået ind, og der stod endnu en mørk engel trådte ind.
*Ohh Gud hvad laver jeg dog her?* Hun havde altid fået at vide, at hun skulle holde sig langt væk fra de mørke engle, da de var ustabile, og man ik vidste hvor man havde dem. Og her stod hun, i samme rum som 2 mørke engle. Hun kunne lige hører hendes mor stemme, "Er du så tåbelig at mænge dig med de bæster? Hvor er din opdragelse blevet af?"
Hun rystede kort på hovedet, og så så at kvinden var gået ind foran hende. Kasandra følte sig ydmyget over at kvinden troede at hun havde brug for beskyttelse. Hun kiggede igen over mod den anden engel, og så at han ik lige frem var en ung engel. Hun fokuserede på energien i rummet, og prøvede på at få Luce til at slappe af, men hun kunne mærke den intense raseri han havde, og vidste at det kunne komme til at tage lidt tid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniella

avatar

Alder : 19-20.
Antal indlæg : 56
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 1:29 pm

Lucifer fløj et par centimeter over jorden da han fik øje på pigen, han gik hen til hende og kærtegne kort hendes kind. Daniella kneb sine øjne sammen og et vredt glimt viste sig i dem. Hun gik hen til lucifer og lagde begge hænder om hans hals. Lucifer væltede hende ned på gulvet og holdt hende der. Hun betragtede ham og lod som om hun skulle til at kysse ham. Lucifer havde ikke forventet at hun ville kysse ham og gav slip på hendes hals for at placere sin hånd på hendes hofte. Lige før deres læber mødtes snerrede hun og sparkede ham i maven før hun rejste sig op. ” Lad dine vinger komme frem, vi skal væk, nu ” Sagde Hun med en smule kant i stemmen og hendes vingers sorte skær blev mere aggressivt da skyggerne gled om dem. Hun smilede ondskabsfuldt til Lucifer der lå en smule omtåget på gulvet. Hun havde ramt ham på hans svage punkt, det var ikke nok til at dræbe ham men at gøre ham svag i ti-tyve minutter. Hun gik ud på den store altan og hoppede op på gelænderet før hun så hoppede ud i natten. Hendes vinger bar hende yndefuldt og hun smilede til pigen...

/ Undskyld at det ikke blev så langt Very Happy /
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kasandra

avatar

Alder : 23
Antal indlæg : 72
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 2:08 pm

Kasandra kiggede op, da hun hørte vinge slag, og stivnede da han begyndte at røre hende. Hun var ik vild med at han rørte hende, og hun ville bare trække sig væk fra ham, da kvinden kom hen og nærmest tog over. Kasandra kom hurtigt på benene, og trak sig tilbage. Hun kunne godt mærke at hun havde mistet energi ved at hele den sorte engel, men så meget havde hun heller ik mistet.
Da kvinden havde væltet ham og råbt ordren, for det lød som en ordre, trak hun tøvende jakken og trøjen af. Hendes vinger var jo hvide, så hvad ville den anden engel gøre når hun så det. Inden under trøjen havde hun en rygløs top, som sad pænt på hendes krop, og en åbning til hendes vinger. Noget hendes mor havde lavet til hende.
Hun foldede vingerne ud, og hørte så en stønnen bag sig, og løb så efter kvinden. Hun hoppede op og fløj ud i natten. Hun kiggede tilbage en gang inden hun kom op på siden af den mørke engel, og sukkede svagt, men den forsvadt vad lyden af vinge slagene.
Hun mærkede den kølige vind rive i hendes hår, og purrede op i hendes fine hvide fjer. Hun elskede sine fjer, de indrammede hende på en bestemt måde, og at de er hvide fik det til at se ud som om hun var noget rent. Hun kiggede nervøst over på den anden engel, men så at hun smilede tilbage til hende. Kasandra gav et halv hjertet smil igen, og begyndte så at kigge sig omkring.
Hun begyndte at høre en svag lyd, som kune blev højere og højere, lyden af baskende vinger, og hun vendte sig om kort for at se hvad det var. Det var dog kun en flok fugle der lige valgte at flyve forbi ik ret langt væk, og hun satte efter den anden engel.
"Hvem er den fyr?" Udbrød hun fortørnet, efter at komme op på siden af den mørke engel. Hun var ik tilfreds med hvad der foregik lige nu, og hun havde mest af alt lyst til at vende rundt, flyve tilbage til hotellet og så finde sit værelse. Den anden engel, var tydeligvis ik andet end problemer.

/Det gør ik noget^^ Det sker jo en gang imellem <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniella

avatar

Alder : 19-20.
Antal indlæg : 56
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 2:31 pm

Daniella trak vejret roligt og vinden der hev i hendes opsatte hår var frisk og uden den giftige duft af andre engle. Hun lod sine vinger gøre hvad de ville, luften var deres element. Hun lyttede til hvad den anden sagde med en del interesse. ” Den mand er en af de ældste mørke engle, du har vel hørt om englen Lucifer i skolen ” Sagde Hun og rullede med øjnene. Dani havde ganske vist fået et chok da hun så de hvide vinger men hvid eller mørk, så stor var forskellen. Godheden strømmede hen mod hende fra den anden engel og hun rynkede næsen en smule. ” Så du er en god engel hva? ” Spurgte Hun med et sarkastisk underlag i sin rolige stemme. Hun betragtede pigen, der var et eller andet velkendt ved de øjne, ved den personlighed. Hun rystede tanken af sig men det var som om den blev der. ” Jeg tror jeg har set dig før... Kasandra? ” Spurgte Hun overrasket. Hun havde hørt om Kasandra igennem nogen hun kendte. Hun vidste kun at de var i familie, andet vidste hun ikke...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kasandra

avatar

Alder : 23
Antal indlæg : 72
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Lør jan 14, 2012 3:09 pm

Kasandra fløj på siden af hende, og tænkte. Jo hun havde godt hørt om Ludifer, men ik i skolen. Der fik man aldrig noget at vide om de mørke engle, ud over at de er slemme. Men hun havde hørt om ham fra sin mor. Lucifer var et af grundene til at hun ik måtte færdes mellem de mørke engle, og så også fordi familien havde mørke engle på den anden side.
Kasandra rystede svagt på hovedet for at få tankerne væk, men hun kunne svagt høre de ord hendes mor havde brugt, da hun havde udtrykt bekymring overfor andre. Der var nogle få gode engle, der før i tiden har skiftet side, og hendes mor var bange for at det ville ske for Kasandra, da hun var i så tæt familie med andre mørke engle. Hun havde faktisk fået forbud mod at snakke med andre sorte engle.
Hun kiggede over på englen der fløj ved siden af hende, og sukkede svagt, men hendes hovede fløj op, i det hun snakkede så nedladende om de gode engle. Nu forstod hun hvad det var hendes mor altid havde sagt til hende om de mørke engle.
"Ja," svarede hun iskoldt. Det var også en af grundende til at hendes mor var så bekymret, det var fordi at Kasandra havde den attitude som hun havde, et puf i den forkerte retning og hun ville have været blandt de mørke engle, og som den eneste have hvide vinger. Hun gad ik kigge på den anden engel, og overvejede endnu en gang at flyve tilbage, idet den anden engel sagde hendes navn.
Hendes krop reagerede hurtigere end hendes hjerne, og før hun nåede at reagere, havde hun slået den anden engel lige i hovedet.
"Hvor kender du mit navn fra?" Udbryd hun skingert. Måske det hele havde været en fælde fra de mørke engles side. Det var jo tydeligt at der var noget mellem kvinden og Lucifer. Hun fløj lidt væk, sådan at hun stadig kunne høre den anden engel, men langt nok væk til at hvis kvinden begyndte at gøre udfald mod at såre hende, så kunne hun nå at stikke af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Daniella

avatar

Alder : 19-20.
Antal indlæg : 56
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Søn jan 15, 2012 6:51 pm

Daniella fløj videre i stilhed. Hendes tanker strejfede vidt omkring, hun var ikke alene. Hun kiggede på Kasandra. Da den anden engel slog hende havde hun ubevidst fået skyggerne til at gribe fat i den anden engels vinger og hive hende nedaf i an alvorlig stor fart. Daniella kiggede chokeret på den anden engel. Hun kunne ikke stoppe dem når hun havde sat dem til noget men hun kunne til gengæld give dem noget deres begær rakte til. Hun tog en dolk frem, en blank sølvdolk. Hun bed sig i læben og lod så bladet af kniven skære hendes underarm. Blodet piblede ud og skyggerne gav slip på Kasandra for at få deres beløning. De var ved hende på sekunder og hang sig fast i blodet. En smertefuld grimasse gled hen over Daniellas ansigt. Hun lod derefter såret hele og skyggerne pulserede igen om hendes tøj. Hun kiggede undskyldne på Kasandra. ” Det sker automatisk hvis noget forsøger at gøre mig ondt.. Jeg kender dig navn fordi du er den seneste i min families hvide engle” Sagde Hun og afslørerede derved at de var i familie....
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kasandra

avatar

Alder : 23
Antal indlæg : 72
Join date : 10/01/12

IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   Fre jan 20, 2012 7:04 pm

Kasandra hang i luften i en nogenlunde sikker afstand, eller det troede hun da. Hun mærkede pludselig noget gribe fat omkring hendes vinger, og trække hende ned mod jorden. I det tingen trak ned, gik hendes venstre vinge af led, og hun gav et udbrud over den smerte der gik igennem hendes skulder og ud i resten af kroppen. Hun prøvede på at kæmpe sig løs, men hvad det end var der havde fat i hende, var for stærkt og smerten fra vingen hjalp hende ik med at vinde kampen. Hun kunne ik se hvad det var der havde fat i hende, og ved hver bevægelse hun lavede gik der endnu et stik af smerte gennem hende.
Det føltes som timer før, hvad det end var der havde fat i hende, gav slip og hun fortsat faldet selv. Hun vidste at det ville gøre ondt at hele vingen, da hun skulle vride sig for at kunne nå, men hun var nød til det for ellers ville hun dø af faldet. Hun tog en dyb indånding og vendte sig så. Hun holdte smerten inde og lagde hånden på vingen. Hun kunne mærke et ryk og så sad den på plads igen. Da hun var færdig stoppede hun sit fald, og var ik mere end 5 meter oppe i luften.
Hun åndende lettet op, da hun indså at hun overlevede og kiggede sig så op over skulderen til den anden engel. Hun hang stadig oppe i luften, og Kasandra ville have svar. Hun drejede rundt og fløj så tilbage til englen og stoppede op foran hende. Hun krydsede kort armene da hun stadig var usikker på hvem den pige var. Hun havde ik tænkt over at det kunne være hende, der havde fået tingen til at hive hende mod døden og blev overrasket da hun begyndte at snakke om det. Da hun sagde det med familien, følte Kasandra det som om der var gået en kniv gennem hjertet på hende. Hun fik svært ved at trække vejret og et navn kom op i hendes hukommelse.
"Daniella?" Spurgte hun tøvende, da hun stadig ik var sikker, og kun skulle have det bekræftet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: An intresting meeting /Daniella/   

Tilbage til toppen Go down
 
An intresting meeting /Daniella/
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
the forgotten world :: Diara :: Hotel Dia-
Gå til: